Svar till: Loggar

Start Forum Öppenhetsforum Loggar Svar till: Loggar

#28432
Rickard
Gäst

Hej

”När du skriver att alla interna mejl är sekretessbelagda. Menar du att de är sekretessbelagda i loggen eller att du inte får ut själva mejlen?”

När vi var där meddelade Kanslichefen att alla interna mail är sekretessbelagda (muntligen). Men eftersom antal loggar har minskat med 40 % mot vad vi fick veta från början vet vi inte vad som är bortplockat. Kan vara av arten ”kan vi ta en lunch” till det vi söker efter som med största sannolikhet skett genom interna mail, men relaterat till tredje person.

I ett fall tittade jag på en person under en dag, där fanns loggar på 11 stycken inkommande varav 4 st var sekretessbelagda (både varifrån och ämne). Utgående var 6 st varav 3 st sekretessbelagda. I mailen fanns 6 stycken mail varav 4 st var Outlook bokningar. Här får man känslan av att någonting inte stämmer. Alla var ”OSL 18:13”.

Jag får tacka för ditt utförliga svar, vet inte riktig hur vi gå vidare med ärendet. Vi kommer inte att hitta det vi söker i de delar som vi fått eller får tillgång till.